Cégünk 2000-ben alakult.

A SYSTEMFORM 2000 Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, önálló gépparkal rendelkező vállalkozás.

A cég hivatalos jogelődje és a vállalkozás alapítója Berkes Lajos, aki 1992-ben kezdett el papírfeldolgozással, ipari csomagoló dobozok gyártásával és értékesítésével foglalkozni.

A kartondoboz és csomagolóanyag gyártás a legszélesebb skálán szolgálja a megrendelőink kívánságait, mely méretben, mennyiségben és anyagminőségben a legváltozatosabb egyéni igényeket is kielégíti.

Az ambíciózus vezetésnek köszönhetően fokozatos fejlődés jött létre, úgy a géppark, a technológia illetve a gyártási körülmények tekintetében.

1993-ban megtörtént az új 7600 m2-es telephely megvásárlása Győrújbaráton.

Az így megnövekedett üzemterület további fejlesztésekre adott módot, mely a nyomdai tevékenységre valamint nagy hangsúllyal a leporelló papír gyártására összpontosult.

A másfél évtized alatt a leporelló gyártás fokozatos fejlődésen ment keresztül, melynek eredményeként úgy a nagy mint kis szériás előállítási lehetőség is adott megrendelőink számára.

Ezen belül a szabványtól eltérő méretek gyártása is rendelkezésre áll. (2" , 3", 4,5", 5,5" stb...).

Mindezen gyártmányaink nyomott kivitelben is rendelhetőek.

Sikeresnek bizonyultak ezeken a területeken történő értékesítések, de a fejlesztés nem állt meg és újabb gyártmány került cégünk tevékenységi körébe mely a kartonplaszt lemez lett.

Ez a műanyag hullámlemez, melyet magas fokon feldolgozott formában, ultrahangos hegesztési eljárással (rekeszek, boxok, védőburkolatok) értékesítünk.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket, várjuk meglévő és új vásárlóink szíves megkeresését akiket pontos és rugalmas kiszolgálással igyekszünk üzleti sikereik eléréséhez hozzásegíteni.

 

Egyedi kartondoboz- és kartonplast dobozgyártás akár már 1 napos határidővel. Igény esetén saját logóval ellátva is kérheti. Hívjon minket, kérjen egyénre szabott árajánlatot!

Systemform 2000 Kft.

9081 Győrújbarát, Imre u. 34.
Tel.: +36 96 / 543 072
Fax: +36 96 / 543 073

@: systemform2000@systemform.axelero.net

Takács Zoltán
Tel. 1.: +36 30 937 0299
Tel. 2.: +36 70 331 5070

Adatvédelmi tájékoztató

Weboldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért elősegítéséért.
Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.